spejder-rejser logo

Benjamin

Benjamin
Alder:
24 år
Har bl.a. rejst til:
Skotland, Myanmar og Tyrkiet
Spejdergruppe:
Tuse Bjerg
Kontakt:
28253039

Når jeg er ude at rejse elsker jeg at:

Møde mennesker fra forskellige kulturer. Ved at rejse i selskab med personer der er lokale i det pågældende land oplever man kulturen og tempoet i landet på en helt anden måde end hvis man tager til landet for sig selv. På denne måde ser man også de mange nuancer som alle lande kan tilbyde.

Min bedste Spejder-Rejser oplevelse:

Min bedste oplevelse med Spejder-Rejser er fra turen til Skotland. Efter en relativ hård gåtur nåede vi til toppen af Ben Nevis. Hele turen derop havde det været godt(varmt) vejr og sammenlagt med den stigning og den lange tur var vi godt varme da vi nåede til toppen. Her kom vi pludselig til et stykke med sne på bjerget i det ellers varme sommervejr og da vi fik pulsen ned kunne vi i sandhed nyde den imponerende udsigt fra toppen af Skotlands højeste bjerg.

Min drømmerejse:

Jeg har mange destinationer i tankerne for steder jeg gerne vil besøge, men hvis jeg skulle vælge et sted at tage til ville det helt klart være New Zealand. De imponerende landskaber man ser i diverse natur dokumentarer og reklamer er en type terræn der trækker i mig for at opleve dem på egen hånd.