spejder-rejser logo

Jonas

Jonas
Alder:
27 år
Har bl.a. rejst til:
Norge, Tjekkiet, Østrig og Ungarn
Spejdergruppe:
Korpset
Kontakt:
20833717

Når jeg er ude at rejse elsker jeg at:

Finde de steder, hvor alle de andre turister ikke kommer. Jeg er vild med at tage til de små- og mellemstore byer, for det er virkelig der jeg føler, at jeg møder landets sande kultur. Jeg kan godt at være forberedt på de historiske begivenheder, som har udspillet sig i området. Men det er især fedt, når det sker i selskab med nye spejdervenner fra Danmark.

Min bedste Spejder-Rejser oplevelse:

Det var på en Interrailtur til Centraleuropa. På trods af, at turen kun varede 10 dage, følte jeg, at den havde varet i meget længere tid. Det skyldes især, at vi nåede hele tre lande på så kort tid, men at vi samtidig gav os tid til at sætte os ned for at hygge os omkring aftensmaden. Dette gjorde, at turen godt nok var hektisk, men alligevel utrolig hyggelig. Et af de bedste øjeblikke på turen var vandringen rundt i Det Bøhmiske Paradis samt besøget (og grillfesten) hos de østrigske spejdere.

Min drømmerejse:

På med langrendsskiene gennem de sneklædte fjeldlandskaber. En rejse fra hytte til hytte i de norske fjelde, hvor man ser naturen på en helt anden måde. Jeg har desuden altid drømt om at komme til Færøerne og Grønland.