spejder-rejser logo

Kasper

Kasper
Alder:
29 år
Har bl.a. rejst til:
Rusland, Kina, Mongoliet og Malaysia
Spejdergruppe:
Korpset
Kontakt:
31618191

Når jeg er ude at rejse elsker jeg at:

Møde de lokale. Når jeg er ude at rejse nyder jeg at opleve stedets kulinariske og kulturelle traditioner. Men jeg vil allerhelst have kontakt til de lokale. Jeg kan godt lide at opleve verdens forskellige folkeslag og blive gode venner med dem.

Min bedste Spejder-Rejser oplevelse:

Det var på en påsketur til Tunesien. Med nogle af de tunesiske spejdere som lokalkendte guides, oplevede vi hele landet fra hovedstaden i nord til ørkenen i syd. Nede ved indgangen til Sahara havde de arrangeret en tur ud i ørkenen på kamelryg med nogle af de lokale kamelpassere. De tog os med ud i ørkenen og da vi nåede et stykke ud, slog vi lejr. De lavede aftensmad over bål til os mens vi sugede alle indtryk ind. Efter maden hyggede vi os omkring bålet med spil, sange og lege. Alle hyggede sig. Det var en kæmpe oplevelse.

Min drømmerejse:

En ekspedition til Nordpolen. Jeg vil gerne ud i vinterlandskabet og kæmpe mig vej igennem det kolde og barske miljø mod verdens top. Mens jeg vandrer i de gamle opdagelsesrejsendes fodspor vil jeg gerne have glimt af isbjørne, hvaler og sæler.