spejder-rejser logo

Louise

Louise
Alder:
27 år
Har bl.a. rejst til:
Norge, Luxembourg, England og Island
Spejdergruppe:
Egtved
Kontakt:
50952452

Når jeg er ude at rejse elsker jeg at:

Se noget jeg ikke ser derhjemme, at være en del af noget nyt og spændende. Jeg elsker at høre om stedets historie og kultur, at komme tæt på de lokale og mærke deres hverdag. Jeg nyder at se hvordan man tackler tingene i lige netop det land, tager man tingene som de kommer eller stresser man rundt? Faktisk elsker jeg bare at opleve noget nyt.

Min bedste Spejder-Rejser oplevelse:

Vi sidder i den blå lagune, pjasker rundt og slapper af efter to dejlige uger i bjerge og skøn natur. Turen gik til Island, hvor vi oplevede en masse af den lokale kultur. Hver aften ved lejrbålet blev der fremført et stykke af en islandsk saga vores guides havde medbragt, det gav et utroligt indblik og noget at se frem til hver aften, - for hvordan ville det hele ende.

Min drømmerejse:

Der er mange steder at tage hen, men min drømmerejse må gå til Australien.Her skal jeg se kænguruer og koalaer, samt opleve den røde ørken på en safaritur. Tage ud og se Kakadu, som er en uberørt vildmark med aboriginale klippemalerier og fantastiske vandfald. For mig er det vigtigste at opleve noget, helst uden stress og i godt selskab.