spejder-rejser logo

Niels

Niels
Alder:
23 år
Har bl.a. rejst til:
ndien, Tunesien, Jordan og Israel
Spejdergruppe:
Sct. Clemens Gruppe - Randers
Kontakt:
51862446

Når jeg er ude at rejse elsker jeg at:

Være i gang! Jeg er ikke så god til stilleliggende charterferier, og når jeg rejser skal der gerne ske noget. Jeg prøver at opleve så meget af stedet som muligt, og se alt det jeg kan. Hvad enten det er de store turist ting, eller det lokale liv.

Min bedste Spejder-Rejser oplevelse:

På en tur til Mellemøsten besøgte vi Wadi Rum ørkenen i den sydlige del af Jordan, som er blevet lavet til et naturreservat og en nationalpark. Vi boede med venlige, lokale beduinere, sov under den åbne stjerne himmel, kørte rundt i Jeeps, og så fantastiske klippeformationer i ørkenens røde sand. Et helt vidunderligt sted! Helt klart et besøg værd, og noget af det fedeste jeg nogensinde har prøvet!

Min drømmerejse:

Lige for tiden er drømmedestinationen en rundrejse i Asien. Et eller andet ved den asiatiske kultur og levemåde fascinerer mig virkelig, og jeg vil gerne opleve så meget af området som muligt. Hvis jeg havde muligheden ville jeg starte i det nordøstlige af Indien, bevæge mig over mod Thailand/Laos og slutte i Kina. Undervejs ville jeg udforske junglen, få bl.a. den buddhistiske kultur ind under huden og smage den gode mad.