spejder-rejser logo

Albanien 2020

Tidspunkt:
25. juli - 2. august 2020
Alder:
17-99 år
Pris alt inkluderet:
6400 kr.
Sidste tilmelding:
1. april 2020
Turleder:
Mikkel
30821640
Betingelser:
Læs dem her
FAQ:
Se den her

Østeuropæisk eventyr

Albanien er et undervurderet land, der for få årtier siden var et af verdens mest lukkede. I dag oplever alle besøgende albanernes store gæstfrihed, samt den rå og uspolerede natur. Vi besøger Tirana, der er en overset og charmerende hovedstad, der vidner om landets historie som kommunistland. Her kommer vi til at høre den vilde historie om, hvordan befolkningen, før styrets fald, ikke kendte til hverken ”The Beatles” eller bananer!

Et af turens højdepunkter bliver, når vi sejler på den enorme Komani Lake, der ligger klemt inde mellem de albanske bjerge. Sejlturen varer blot et par timer, men omtales som en af verdens smukkeste. I den lille bjerglandsby Valbona skal vi vandre og udforske de ”Albanske Alper”, der med sine bjergtinder på over 2500 m er et storslået syn. Vi skal opleve det albanske bondeliv, smage de lokale specialiteter og på vores vandreture vil vi møde de lokale hyrder, der passer deres kvæg i bjergene.

Tag med os på eventyr i Albanien og få en uge fyldt med natur, godt selskab, højt humør og en masse spændende og anderledes oplevelser i et fascinerende land.

Lukket for tilmelding