spejder-rejser logo

Nordlys 2022

Tidspunkt:
12. februar - 19. februar 2022
Alder:
17-99 år
Pris alt inkluderet:
8350 kr.
Sidste tilmelding:
1. december 2021
Turleder:
Rikke
30546894
Betingelser:
Læs dem her
FAQ:
Se den her

Det kolde nord med nordlys og hvid vinter

Har du brug for et godt alternativ til vinterens skiture? Så tag med til Abisko hvor vi kan byde på meget mere end ski. Vi skal både køre hundeslæde, prøve kræfter med isklatring og forhåbentligt se nordlys, måske mens vi laver bål i sneen. Der bliver også mulighed for at prøve kræfter med fjeldski og til flotte vandreture i det kolde nord.

Vores rejse starter i København, hvor vi med en oppakning fuld af forventninger, stiger på toget og kører hele vejen til Abisko. Ruten omtales som en af de smukkeste togrejser i norden. Udover flotte udsigter, vil vi under rejsen lære hinanden godt at kende og skabe god stemning.

I Abisko indlogeres vi indendøres og herfra går starten på de mange oplevelser vi sammen skal have. Hver dag bliver fuld af spændende aktiviteter, og når solen går ned, tager vi på jagt efter nordlys i det snefulde landskab eller tager en tur i sauna efterfulgt af en tur i sneen. Abisko skulle eftersigende være et super godt sted at se Nordlys pga. det tørre klima og dets nordlige beliggenhed.

Har du lyst til at opleve et snedækket vintereventyr Nord for Polarcirklen, så skynd dig at tilmeld dig turen for der er et begrænset antal pladser.

Vi ses til et brag af en tur!

P.s. det vil være muligt at tilkøbe en snescootertur deroppe, hvis nogen skulle have lyst til at tilføje denne oplevelse til pakken.

Foreløbigt Program

Dag 1 - Afgang fra Københavns Hovedbanegård. Togtur med unik Spejder-Rejser hygge og flotte udsigter i sovekupe.

Dag 2 - Ankomst kl. 16 i Abisko. Indlogering og udforskning af nærområdet.

Dag 3 - På tur i den sneklædte natur med fjeldski. Jagt af Nordlys.

Dag 4 - Guidet isklatring og guidet Nordlystur.

Dag 5 - Guidet hundeslædetur.

Dag 6 - Vandring, fjeldski eller tilkøb af guidet snescootertur.

Dag 7 - Afgang med tog kl. 12. Plads i sovekupe

Dag 8 - Ankomst kl. 15:30 i Københavns Hovedbanegård.

Hver aften vil der være mulighed for at komme i sauna med efterfølgende rul i sneen. Vi vil tage på én guidet Nordlystur og ellers vil vi hver aften tage på jagt efter det specielle naturfænomen indtil vi har set det med egne øjne. Udover ovenstående program vil vi have en håndfuld sneaktiviteter i ærmet, så vi kan få mest muligt ud af at være i det eventyrlige snelandskab Nord for Polarcirklen. Vi tager forbehold for ændringer.

Lukket for tilmelding