spejder-rejser logo

Rumænien 2020

Tidspunkt:
4. april - 12. april 2020
Alder:
17-99 år
Pris alt inkluderet:
6400 kr.
Sidste tilmelding:
1. december 2019
Turleder:
Pernille
27529950
Betingelser:
Læs dem her
FAQ:
Se den her

I Draculas fodspor

I påsken flyver vi til Rumænien, som ligger i den østligste del af Europa. Vi kører rundt i det store land og oplever bl.a. det smukke og uspolerede Transsylvanien.

Området er fyldt med bjerge, gamle slotte og smukke landskaber. Herfra stammer myten om den frygtelige Dracula. Vi besøger naturligvis hans slot og følger i hans fodspor når vi tager på vandretur i den transsylvanske natur. Vandreturen byder bl.a. på Bucegi-bjergene, hvor vi tager liften til tops og nyder udsigten. Derudover skal vi besøge et spejdercenter i den hyggelige landsby Nocrich. Her vil vi være sammen med lokale spejdere og opleve, hvordan det er at være spejder i Rumænien, gennem aktiviteter, leg og fælles lejrbål.

I hovedstaden Bucharest, som er en blanding af en forhenværende kommunistby og en østeuropæisk metropol i rivende udvikling, skal vi bl.a. se verdens tungeste bygning, Parlamentets Palads, og opleve den rumænsk-ortodokse påskefejring.

Hvis du har lyst til en uge med flot natur, rumænsk bondeliv og nye spejdervenskaber både med danske og rumænske spejdere, så er turen lige noget for dig!

Lukket for tilmelding