spejder-rejser logo

Hvad er Spejder-Rejser?


Spejder-Rejser er et tilbud til dig, der gerne vil ud i verden på spejdermanér. Vi planlægger hver tur, så du både oplever stedets kultur og natur og får lejlighed til at mødes med spejdere i udlandet Vi prioriterer spændende oplevelser frem for høj komfort og arrangerer transport, overnatninger, mad, entréer osv.

At rejse med Spejder-Rejser kræver kun at du medbringer en pakket rygsæk, så er alt andet inkluderet. Med Spejder-Rejser slipper du derfor for alt besværet med planlægningen, og du behøver ikke bekymre dig om penge til andet end souvenirs, når først rejsen er betalt.

Spejder-Rejser er ejet af KFUM-Spejderne i Danmark, men Spejder-Rejsers ture er åbne for spejdere fra alle de danske korps. Vi har rigtig mange år i bagagen og har arrangeret ture siden 1988. Vi tilbyder hvert år en række rejser, som vi arrangerer selv. Alle turguider i Spejder-Rejser er engagerede spejdere og arbejder frivilligt.

Du kan komme i kontakt med Spejder-Rejser via Houens Odde Spejdercenter på telefon: 70 10 51 15 eller e-mail: houensodde@houensodde.dk.